HEERLIJKE SAMENWERKING

Wat een heerlijke samenwerking hebben we gehad met Julie om onze twee cruciale dagen voor te bereiden.

Alles was mogelijk, onze dromen en woorden werden stap voor stap werkelijkheid en vooral … Julie zorgde ervoor dat wij de voorbereiding en de dagen zelf heel relax konden beleven en konden genieten van de ceremonie, onze gasten en elkaar.

Dankjewel Julie, you made our day(s)!

- Fleur en Dieter

 

EEN TOPFEEST DANKZIJ HOORAY!

Bij kennismakend gesprek met Julie had ik alleen een vaag idee in mijn hoofd, ik wilde een festivalletje organiseren voor mijn 40ste verjaardag voor 100-tal personen. Heel snel begreep Julie waar ik naartoe wilde en bracht ze ook ideeën aan om de sfeer van het festival mee te bepalen. Julie heeft me perfect door het traject begeleid : zoeken locatie, aanbrengen catering en drinks, vastleggen music & sound,  zorgvuldig gekozen props … tot de nazorg de dag na het feest. De ideeën en uitvoering waren origineel, smaakvol en met oog voor het vooropgestelde budget. Dankzij Hooray Events was het een topfeest met allemaal blije gasten en een supergelukkige gastheer. Fantastic Job !!!!

- Ulrich

 

TOT IN DE PUNTJES GEORGANISEERD

“Werken met H O O R A Y ! was een verademing. 

Julie neemt alle stress weg die komt kijken bij het organiseren van een trouwfeest.  Ze heeft een engelengeduld met haar klanten en legt de lat hoog voor zichzelf.  Naast haar organisatorisch talent is Julie ook erg creatief en stijlvol in haar aanpak, wat bij ons geleid heeft tot een prachtig, feeëriek en tot in de puntjes georganiseerd feest!  Om nooit te vergeten!” 

- Mieke en Geert

 

CASUAL, SMOOTH ELEGANT AND FRIENDLY

Na onze verloving in Capri op 12 mei besloten we om op 12 september te trouwen…van hetzelfde jaar... 

Zonder Julie was dit onmogelijk geweest! We droomden van een « Italian Rivierra wedding », Julie begreep het meteen en het resultaat was ongelofelijk !!

De voorbereiding verliep heel smooth, geen stress, alles onder controle, naar onze wensen en on time!  

De dag van de trouw konden we volop van het feest genieten omdat we wisten dat Julie voor alles zorgde! Julie & haar team gaven het gevoel aan onze familie en vrienden dat ze een weekend in Italië waren...

Hooray is casual, smooth, elegant & friendly!

Let’s get married AGAIN!

- Margaux en Axel

 

EEN ZONNIG RESULTAAT  

“Een ongelofelijk mooi opgedekte feesttafel” zo leerde ik Hooray kennen via Sociale Media.
Julie kleedde en versierde de feesttent voor de eerste communie van ons dochter Estée.
Ondanks het slechte weer werd onze tuin en de feesttent een zonnig plaatje om in te zitten.  

-Lisselotte

 

HET WAS GEWOON AF! 

Julie was voor ons de ideale partner. Ze begreep meteen waar we naartoe wilden en wist de gewenste sfeer perfect te creëren. Toen we 3 weken voor de trouw beslisten om van locatie te veranderen en de trouw alsnog in een tent in de weide te doen, is Julie meteen in actie geschoten. Met stijl en rust, zoals we haar kennen. En het resultaat was P R A C H T I G!

De dag zelf hebben we 100% kunnen genieten van het feest, de familie en vrienden en uiteraard van elkaar want we wisten dat er iemand achter de schermen een oogje in het zeil hield.

Trouwen is de max en met Hooray Events erbij is het gewoon AF ! 

4 woorden die voor ons Hooray Events omschrijven: smaak, rust, magie, vertrouwen..

- Barbara en Stefaan